język: PolskiEnglish
Promocja! WYPRAWY W ŚWIAT ELEKTRONIKI CZ.2 :: 42,38 zł ::.
Wyszukiwarka (odnaleziono: 5) nowe wyszukiwanie
Sortuj według :
Strona :1 / 1
CHŁODNICTWO TECHNOLOGIA W PIEKARNI
Produkt archiwalny

CHŁODNICTWO TECHNOLOGIA W PIEKARNI

Chłodnictwo. Technologia w piekarni. W książce znajdziemy informację : prawo a głębokie mrożenie pieczywa, podstawy chłodzenia i głębokiego mrożenia produktów spożywczych, charakterystyka zbóż i produktów zbożowych, wpływ głębokiego mrożenia na ciasto i produkt gotowy, przebieg procesu produkcji dla głęboko mrożonych wygarowanych kęsów ciasta, chłodzenie ciasta podczas miesienia przy użyciu CO2, kontrola garowania, chłodzenie próżniowe Zeovac, proces mrożenia pieczywa z użyciem próżni ...

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN

MECHATRONIKA  KOMPONENTY, METODY, PRZYKŁADY
Produkt archiwalny

MECHATRONIKA KOMPONENTY, METODY, PRZYKŁADY

Książka pt. Mechatronika - komponenty, metody, przykłady to kompendium wiedzy opisujące podstawowe oraz te bardziej skomplikowane zagadnienia dotyczące mechatroniki, która łączy elementy mechaniki i budowy maszyn, elektrotechniki, elektroniki, automatyki i robotyki oraz informatyki. Książka napisana w j. polskim.

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN

MECHATRONIKA KOMPONENTY, METODY, PRZYKŁADY
Produkt archiwalny

MECHATRONIKA KOMPONENTY, METODY, PRZYKŁADY

MECHATRONIKA - KOMPONENTY, METODY, PRZYKŁADY. W podręczniku opisano przede wszystkim metody analizy systemów mechatronicznych i różnych komponentów do ich tworzenia. Przedstawiono problemy urządzeń pomiarowych (sensorykę) i wykonawczych (aktorykę), przetwarzania sygnałów i danych procesowych oraz budowy modeli i regulacji systemów mechatronicznych. Zaletą podręcznika są dobrze dobrane i ciekawe przykłady obliczeniowe.

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN

TECHNIKA POMIAROWA - PODSTAWY ORAZ WIELE WIĘCEJ
Produkt archiwalny

TECHNIKA POMIAROWA - PODSTAWY ORAZ WIELE WIĘCEJ

Książka ta to zbiór podstawowych informacji o technikach pomiarowych, niezbędne dla każdego, kto chce świadomie, a nawet twórczo korzystać z nowych możliwości sprzętu pomiarowego. Przedstawiono w nim podstawy teorii błędów z uwzględnieniem pojęcia niepewności, współczesne wzorce i etalony elektryczne, klasyczne przyrządy i układy pomiarowe. Książka napisana w j. polskim.

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN

URZĄDZENIA CHŁODNICZE SPRĘŻARKOWE PAROWE - PODSTAWY TEORETYCZNE I OBLICZENIA
Produkt archiwalny

URZĄDZENIA CHŁODNICZE SPRĘŻARKOWE PAROWE - PODSTAWY TEORETYCZNE I OBLICZENIA

W publikacji pt. Urządzenia chłodnicze sprężarkowe parowe zaprezentowano podstawy teoretyczne działania układów sprężarkowych jedno- i wielostopniowych, metody określania stanu termodynamicznego czynnika chłodniczego, obiegi termodynamiczne teoretyczne i rzeczywiste, zasady doboru sprężarek tłokowych i śrubowych oraz dodatkowych elementów obiegu chłodniczego. Książka napisana w j. polskim.

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN

Strona :1 / 1